Monica Ljungberg-Öhrn

monicaljungbergohrnJag var sex år och skulle just till att somna när rummet runt mig blev ljusare och färgerna mer strålande. Två fantastiska änglar kom ner till mig och ställde sig på vardera sidan av sängen. De ville att jag skulle följa med dem till ett område på jorden där det just varit en jordbävning. Det fanns barn där som hade dött och en del av dem visste inte att kroppen var död. De kunde inte se eller känna änglarnas närvaro för de var så totalt fokuserade på kroppen. Någon försökte skaka liv i en arm och någon annan försökte krypa tillbaka ner i kroppen. Min uppgift var att ta ett barn i ena handen och ett annat barn i den andra och förmå dem att vända ansiktet bort från kroppen.  De kunde känna och se mig. Jag hade lägre frekvens än änglarna för jag hade en fysisk kropp, även om den var på en annan plats på jorden. Så snart de släppte fokusen på kroppen kunde de se änglarna och ljuset. Det här pågick under många år. Jag var helt grå och totalt utsliten när jag vaknade på morgonen, samtidigt var det en gåva och gav mig en viktig förståelse över att vi är här för att hjälpa varandra!

Vi är här för att lära oss förstå att vi är en del av helheten och helheten är en del av oss.

År 1995 var Ilizabeth Fortune i Norrköping för att hålla en veckas MerKaBakurs. Drunvalos kurser hade exproderat i antal deltagare och han behövde hjälp att förmedla den. Ilizabeth var en av dem. Jag kände att jag måste vara med. Kursen visade sig bli en portöppnare, direkt in till mitt hjärta. Jag har följt Drunvalos undervisning sen dess och MerKaban är en del av mig.

År 2009 levde jag min dröm som konstnär. Jag skapade i glas, keramik och med målningar. Allt var visioner som kom från Mästare och änglar. Jag höll ockå ”Finn dig egen väg”-kurser, som var guidade av änglar och ibland uppstigna mästare. Jag tyckte att jag inte behövde något mer. Men…..mitt högre jag ville att jag skulle gå ännu djupare. I en tydlig vision såg jag min gamla ateljé tillbyggd med en helt ny byggnad, och jag såg mig själv hålla någon sorts underlig MerKabaundervisning jag inte kände igen. Visionen verkade helt omöjlig för jag bor på en ö i en marin nationalpark och att få bygglov kan vara helt omöjligt, jag vet några som kämpat i sex års tid. Dessutom är jag konstnär med inkomster som ibland ligger på minussidan när det är månader med mycket inköp.  Och visionen var om möjligt ännu mer ouppnåelig när jag efter lite letande förstod att det inte varit någon lärarutbildning för att hålla  MerKaBakurser på fem år!
Idag har min otroliga vision blivit sann. En nybyggd ateljé står här och jag har Drunvalos godkännande på att få lov att förmedla hans kurs.  I denna kurs aktiveras MerKaBan direkt från ditt eget hjärta.
Det finns inte ord till att beskriva hur tacksam jag är för att få lov att vara delaktig i att förmedla denna ursprungliga kunskap.
När vi verkligen känner oss själva, ser vi att allt hör ihop och att allt är ETT.
Tillsammans skapar vi våra drömmar. Tillsammans skapar vi en ny värld.
I ödmjukhet/ Monica

http://theschoolofremembering.net/sor/teacher/Monica